Διαδρομή 1

Αθήνα - Επίδαυρος - Ναύπλιο - Μυκήνες - Λουτράκι - Αθήνα

Αθήνα - Επίδαυρος - Ναύπλιο - Μυκήνες - Λουτράκι


Read More

Διαδρομή 2

Αθήνα - Αράχωβα - Δελφοί - Χαλκίδα - Αθήνα

Αθήνα - Αράχωβα - Δελφοί - Χαλκίδα


Read More

Διαδρομή 3

Αθήνα - Ιστορικό κέντρο - Σούνιο - Πειραιάς

Αθήνα - Ιστορικό κέντρο - Σούνιο - Πειραιάς


Read More

Διαδρομή 4

Αθήνα - Μετέωρα (ενδείκνυται 2ήμερη διαμονή)

Αθήνα - Μετέωρα


Read More

Αθήνα - Ισθμός Κορίνθου - Επίδαυρος - Ναύπλιο - Μυκήνες - Λουτράκι

 1. Με αφετηρία την Αθήνα ξεκινάμε τη διαδρομή μας προς τη μαγευτική Αργολίδα. Πρώτη μας στάση ο ισθμός της Κορίνθου, 84 χλμ απ' την Αθήνα, αριστούργημα αρχιτεκτονικής και μηχανικής, χωρίζει την Πελοπόννησο από την υπόλοιπη Ελλάδα. Ιδανικό μέρος για να τραβήξουμε φωτογραφίες και να απολαύσουμε τη μοναδική θέα.

  Ισθμός Κορίνθου

 2. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας προς τον αρχαιολογικό χώρο της Επιδαύρου. Σε απόσταση 90 χλμ από την Κόρινθο, θα επισκεφθούμε το διεθνούς φήμης Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, το οποίο θεωρείται ένα από τα πιο καλοδιατηρημένα στον κόσμο και φημίζεται για την εξαιρετική ακουστική του.

  Θέατρο Επιδαύρου
 3. Συνεχίζοντας τη διαδρομή μας παραλιακά, σταθμεύουμε για φαγητό στο γραφικό Ναύπλιο. Η πρώτη πρωτεύσουσα της σύγχρονης Ελλάδας, εξαιρετικό δείγμα μεσαιωνικής και νεοκλασικής αρχιτεκτονικής, αποτελεί δημοφιλή προορισμό και προσφέρεται για περίπατο στα πλακόστρωτα σοκάκια και την παραλία της πόλης καθώς και επίσκεψη στο ενετικό κάστρο Μπούρτζι και το Παλαμήδι.

  κάστρο Μπούρτζι

  Ναύπλιο
 4. 24 χλμ βόρεια του Ναυπλίου ο αρχαιολογικός χώρος των Μυκηνών αποτελεί ένα εξαιρετικό δείγμα της μεγαλοπρέπειας του Μυκηναϊκού Πολιτισμού. Θα επισκεφθούμε την Πύλη των Λεόντων και τους Θολωτούς Τάφους, τα πιο γνωστά αξιοθέατα των Μυκηνών.

  Μυκήνες
 5. Επιστρέφοντας προς την Αθήνα θα κάνουμε στάση στο κοσμοπολίτικο Λουτράκι για τον απογευματινό μας καφέ ή το ποτό μας και περίπατο στην παραλία της πόλης.

  Λουτράκι (καζίνο)
Back to Top