Διαδρομή 1

Αθήνα - Επίδαυρος - Ναύπλιο - Μυκήνες - Λουτράκι - Αθήνα

Αθήνα - Επίδαυρος - Ναύπλιο - Μυκήνες - Λουτράκι


Read More

Διαδρομή 2

Αθήνα - Αράχωβα - Δελφοί - Χαλκίδα - Αθήνα

Αθήνα - Αράχωβα - Δελφοί - Χαλκίδα


Read More

Διαδρομή 3

Αθήνα - Ιστορικό κέντρο - Σούνιο - Πειραιάς

Αθήνα - Ιστορικό κέντρο - Σούνιο - Πειραιάς


Read More

Διαδρομή 4

Αθήνα - Μετέωρα (ενδείκνυται 2ήμερη διαμονή)

Αθήνα - Μετέωρα


Read More

Αθήνα - Ιστορικό κέντρο - Σούνιο - Πειραιάς

 1. Η ιστορική πόλη της Αθήνας διαθέτει μερικά από τα πιο φημισμένα αρχαιολογικά και ιστορικά αξιοθέατα στον κόσμο. Μια ξενάγηση στο ιστορικό κέντρο περιλαμβάνει επίσκεψη στην Ακρόπολη, τον Παρθενώνα και την Αρχαία αγορά, το αρχαιολογικό μουσείο, το Καλλιμάρματο Στάδιο, το Ζάππειο Μέγαρο και τις στήλες του Ολυμπίου Διός, βόλτα στις παλιές συνοικίες της Αθήνας, το Θησείο, την Πλάκα και το Μοναστηράκι, όπου μπορούμε να συνδυάσουμε περίπατο, ψώνια, γεύμα και καφέ.

  Ακρόπολη

  Πλάκα

 2. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας παραλιακά, προς τα Νότια και Ανατολικά προάστια της πόλης, με το πλήθος των καταστημάτων, των παραλιακών cafe - bar & clubs αλλά και των οργανωμένων πλαζ, που προσφέρονται για καλοκαιρινές βουτιές και θαλάσσια σπορ. Βούλα, Βάρκιζα, Γλυφάδα, μέχρι το παραλιακό θέρετρο του Σουνίου, όπου θα επισκεφθούμε τον περίφημο Ναό του Ποσειδώνα και θα απολαύσουμε το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα στο Αιγαίο.

  Βουλιαγμένη (λίμνη)

  Σούνιο (Ναός Ποσειδώνα)

 3. Από την άλλη πλευρά της πόλης, σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα μας υποδέχεται ο Πειραιάς, το κυριότερο λιμάνι της χώρας. Ο Πειραιάς φημίζεται για τις πολλές και καλές ψαροταβέρνες του. Καστέλα, Μικρολίμανο ή Φρεαττύδα για δείπνο με φρέσκο ψάρι δίπλα στο κύμα.

  Ηλιοβασίλεμα στην Ανάβυσσο

  Πειραιάς
Back to Top